cara cepat menurunkan berat badan secara alami tanpa olahraga

cara cepat menurunkan berat badan secara alami tanpa olahraga Tee enamikbritte , dieedi ja kehaliste harjutustega on teine ​​valik kaalulangus.

Esimene võimalus on läbi ilukirurgia . Uuring toitumisharjumusi ja kasutavadUK . Teadusuuringute küsitletud 1743 inimest , et selgitada välja nende suhtumine iluravi .

Tulemused olid üsna üllatav. Tervelt 59 protsenti brittidest küsitletud www.sweatband.com , reguleerimise asemel ilukirurgia dieedi ja kehaliste harjutustega , et parandada oma füüsilist välimust .

Kosmeetiline kirurgia on kõige soovitud meeste ja naisteUK , uuringu kohaselt onalias rasvaimu rasvaimu .

Top viie kõige soovitud ilukirurgia Briti naised on rasvaimu, kõtu vitsutama või vähenemise kõht rinnaimplantaadid või rindade suurendamiseks , rindade tõstmiseks või tõstmiselongus rindade ja tuhara implantaadid .

Pärast rasvaimu, meestel rindade vähendamise operatsioon tahab Inglismaa ( rindade vähendamine ) , kõtu vitsutama rinnaimplantaadid või rinna implantaadid, ja implantaadid kõhuga.

"Me soovitame alatitervislikke eluviise läbi dieedi reguleerimise ja kasutamise remont välimust . Aga me tahame teada , kui palju inimesi arvestama ilukirurgia , mille abil kiiresti saada oma unistuste keha , "ütleb Maz Darvish tegevjuht Sweatband.com kommenteeris uuringu tulemusi .

Tundub , edasi Darvish , inimesed näevad ilukirurgia kuilihtne võimalus üle vananemisest .

Kuigi operatsioon võib tõsta enesehinnangut ja välimuslühiajaline , terve elu , mida saab ainult fitness remont ja toita süda ja kopsud

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply