benefits of lemon essential oil

benefits of lemon essential oil Λεμόνι είναι πολύ πορτοκαλιού που χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους . Sari όταν τεμαχίζεται και αποφλοιωμένων φρούτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας ποικιλίας του δέρματος και προβλήματα υγείας. Πλούσια σε κιτρικό οξύ , λεμόνι - με έντονο άρωμα υποψία ότι προκαλούν καούρα , όταν καταναλώνεται το πρωί .

Ωστόσο, η μελέτη αναφέρει ότι , όπως αναφέρεται από BoldSky.com , που μετατρέπει τα λεμόνια καλό έτσι καταναλώνεται το πρωί , για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και το σώμα mendetoks . Ο χυμός λεμονιών χρησιμοποιείται ως φυσικό συστατικό , αναμιγνύεται με άλλα φρούτα ή καταναλώνονται οι ίδιοι .

Επιπλέον , αυτά είναι μερικά από τα οφέλη της κατανάλωσης νερού λεμονιού το πρωί :

Χάστε βάρος

Πόσιμου νερού λεμόνι μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος . Το κόλπο είναι να αποσπάσουν τουρσιά λεμονιού και προσθέστε τα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό . Χωρίς πρόσθετη κατανάλωση ζάχαρης εκ των προτέρων .

Detox

Λεμόνι δημοφιλής ως φυσική αποτοξίνωση για να απαλλαγούμε από τις τοξίνες στο σώμα . Ίδιο τρόπο , με mengonsumsinya χρησιμοποιούν ζεστό νερό χωρίς ζάχαρη .

Mendetox ήπατος

Εκτός mendetox πέψη , λεμόνι πολύ ισχυρό για να mendetox ήπαρ . Με την κατανάλωση του χυμού λεμονιού , τότε μπορείτε να αυξήσει την παραγωγή των ενζύμων του ήπατος, μέχρι τότε αυξημένη ούρηση και τα νεφρά καθαρίσει .

Αντιμέτωποι με αναπνευστικό πρόβλημα

Λεμόνι ποτό το πρωί για να βοηθήσουν να ξεπεραστεί το πρόβλημα της αναπνοής . Ειδικά εσείς που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες . Λεμόνι νερό θα βοηθήσει στην άρση του φλέγματος.

Φροντίδα για μια λάμψη

Λεμόνι και mendetoks καθαρίσει το δέρμα , ώστε το δέρμα φαίνεται καλύτερο και καθαρότερο . Ειδικά εσύ που πάσχουν από φλεγμονή πρόβλημα ακμής , συνιστάται να δοκιμάσετε αυτόν τον τρόπο .

Ως ένα αντι -γήρανση

Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση φθηνή , και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συστατικά εσπεριδοειδών λεμόνι . Φυσικά , τα συστατικά αυτά εμποδίζουν το σχηματισμό των γραμμών ρυτίδων στο πρόσωπο.

Η φροντίδα για τη στοματική υγεία

Λεμόνι είναι επίσης μια φυσική ουσία για να καθαρίσετε το στόμα και να αποτρέψει την κακή αναπνοή . Ελαχιστοποιήσει τη ζημιά στα δόντια , και οδοντιατρικών πόνο .

Καλά , περιμένετε άλλωστε , πήγαν στο σούπερ μάρκετ , σούπερ μάρκετ ή παραδοσιακή αγορά , γι 'αυτό μην ξεχάσετε να αγοράσετε τα λεμόνια .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply