benefits of drinking green tea everyday for skin

benefits of drinking green tea everyday for skin Existuje mnoho výhod pitie zeleného čaju , ktoré môžete získať , ak si to každý deň . Tam bolo veľa štúdií , ktoré dokazujú , že pitie zeleného čaju má významný vplyv na vaše telo . Ak ste nikdy spotrebovaný alebo konzumovať ho nepravidelne , môžete začať piť zelený čaj od tejto chvíle . Nižšie sú výhody zeleného čaju , ktoré ste nikdy predtým známy .

prevencia proti rakovine
Jednou z výhod pitia zeleného čaju je na prevenciu rakoviny . K dispozícii sú rôzne rakoviny , ktoré možno zabrániť len tým , že pravidelne pitie zeleného čaju , vrátane prsníka , prostaty , pažeráka , pľúc , močového mechúra , žalúdka , pankreasu a kolorektálny . Rakovina môže byť zabránené v dôsledku katechíny látky nájdené v zelenom čaji . Látka je schopný deaktivovať karcinogény , zabrániť bunkovej mutácie , rovnako ako obmedziť tvorbu a rast nádoru v tele . To je dôvod , prečo sa odporúča vypiť aspoň štyri šálky zeleného čaju denne získať výhody proti rakovine .

srdce Zdravie
Môžete tiež získať ďalšie výhody pitie zeleného čaju , ako je zdravie srdca . Konzumácia zeleného čaju znamená , že budete mať nižšie riziko ochorenia srdca a mozgovej mŕtvice . Tam bolo veľa výskumov ukazujú , že pitie aspoň šálku zeleného čaju pravidelne každý deň môže znížiť riziko infarktu až o 44 percent . Zatiaľ čo iné štúdie tiež preukázali , že pravidelné pitie zeleného čaju môže tiež nižšiu hladinu cholesterolu v krvi .

ďalšie výhody
Ako už bolo spomenuté , existuje mnoho výhod pitie zeleného čaju . Okrem dvoch vyššie uvedených výhod , existujú aj iné výhody môžete mať , ako prevenciu reumatoidnej artritídy , nižšia vysokej hladiny cholesterolu , prevencia kardiovaskulárnych ochorení , liečbu infekcie a zhoršenú funkciu imunitného systému . Kľúčom získať tieto výhody je každý deň pravidelne piť zelený čaj . Všimnite si , že môžete konzumovať každý deň asi 3 až 4 šálky .

Čo robí Green Tea Special ?
Možno ste sa naučili výhody pitie zeleného čaju , rovnako ako tie vyššie uvedené . S týmito rôzne výhody , môže vás zaujímalo , čo robí zelený čaj tak zvláštne . No , vlastne tajomstvo zeleného čaju spočíva v jeho prírodných látok , ako sú katechíny a polyfenolov , napríklad EGCG alebo epigalokatechin gallate . EGCG je antioxidant , ktorý je veľmi silný v boji proti rakovinové bunky . Táto látka zabíja rakovinové bunky bez poškodenia zdravého tkaniva . To tiež znižuje hladinu cholesterolu v krvi a zabraňuje tvorbe krvných zrazenín . S týmito efektívne špecializáciu , neváhajte a piť , aby sa výhody pitie zeleného čaju .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply