manfaat pare dan daun pepaya

manfaat pare dan daun pepaya Pare nauda yra ne tik tik vaisių , bet karčiųjų melionų lapai taip pat gali duoti naudos sveikataigalo. Mažinti arba buvo lotyniškai vadinamas Momordica charantia L yra vienas vaisius, yra kartaus skonio . Nors tai yra kartaus skonio , bet ne keli žmonės , kurie daro Bitter Melon , kaip vienos iš dienos racioną daržovių. Su tinkamą gydymą , pare daržovės gali suteikti puikų skonį ir skanių .

Pare ilgai formos baklažanų , žaliųjų ir įtraukti į augalų, kurie sklindastiebai kitų augalų . Šie augalai ištempti arba susuktu po netoliese augalai naudojami kaip stovėjimo vietose. Taigi, Gorkij meliono augalų auginimo ūkininkai paprastai teikia žiniasklaidos parama gali būti bambuko , medžio ar kitos laikmenos, kuris gali būti naudojamas propaguoti augalai pare .

 Pare augalai gali būti sodinami aplink namą , arba kieme arba pasodinti srityse. Taigi, kas yra sveikatos ir veiksmingumo karčiųjų melionų nauda? Štai keletas savybių , pavyzdžiui, kad cituojamas iš kesehatan.kompasiana.com .

    Didinti apetitą
    Galima išgydyti gelta .
    Siekiant palengvinti virškinimą
    Gali būti naudojamas kaip maliarija narkotikų
    Gali sumažinti cukraus kiekį kraujyje
    Sulėtinti ŽIV ir AIDS virusu
    Norėdami išlaikyti odos grožį
    Gali kovoti vėžines ląsteles

Gorkij meliono veiksmingumas palieka sveikatai

    Galima išgydyti viduriavimas kūdikiams
    Galite išvalyti kraują moterims, kurie tik pagimdžiusioms
    Gali sumažinti šilumos
    Gali išduoti spalinių
    Galima išgydyti kosulį

Nepaisant daugelio privalumų, karčiųjų melionų sveikatai , bet jums nereikėtų vartoti per daug, ypač motinų , kurie mendangung . Dėl to, kad nėščioms pelėms tyrimo paminėti , kad per didelis administracija karčiųjų melionų vaisiai gali sukelti persileidimą .

Kaip vyrams , vartoja pernelyg Bitter Melon taip pat gali sumažinti spermatozoidų skaičius , todėl gali būti naudojamas kaip natūralaus šeimos planavimo Pare . Kasdien mityba, jūs galite gauti Dragon vaisių naudą valgyti reguliariai kiekvieną dieną. Sėkmės !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply