manfaat apel di pagi hari

manfaat apel di pagi hari Apple er en frukt som er søt og veldig frisk for å eliminere sult som drage frukt . Kandunagn apple har fiber som er høy nok til at det er bra for vekttap diett program . Mange slankeeksperteranbefaler et eple som en ekstra inntak for å få den perfekte kroppen .

Ikke bare bra for kosthold alene , er eple beste spist på daglig basis for å opprettholde en sunn kropp . Det finnes ulike typer av sykdommer som kan behandles og forebygges ved hjelp av denne søte frukten . Så hva er fordelene og effekt av et eple ? Gå se hele anmeldelsen under:

 Epler kan bidra til å senke risikoen for lungekreft
Dette kan oppstå på grunn av flafoid stoffer som finnes i epler . Flafoid stoffer vist seg å bidra til å senke risikoen for lungekreft med 50 % . Fra en studie fra Cornell University i USA fant at phytochemical stoffer i skinn av epler kan hemme veksten av tykktarmskreft med 43 % .

Bra for håret
Epler kan misfarge håret . Et eple som er strimlet manalagi kan påføres på hele håret til glatt til å bli sort hår. Etter at lukke håret med et håndkle i omtrent 5-7 timer. Endelig hår skyll å rense som vanlig .

Kan bidra til å holde nivået av hormonet østrogen i overgangsalderen
Innholdet av boron som finnes i epler kan hjelpe kvinner mempertahaankan østrogennivåeri overgangsalderen . Slik at det kan redusere forstyrrelser som forårsakes av hormonell ubalanse , for eksempel depresjon , hjertesykdom og osteoporose.

Kan motvirke frie radikaler
I epler er det også en antioksidant fytokjemisk innhold som tjener til å bekjempe frie radikaler fra forurensing eller miljø . Dette stoffet kan undertrykke mengden av dårlig kolesterol ( LDL) som kan forårsake blokkering av blodkarene .

Kan fremskynde fordøyelseskanalen
Med mangostan regelmessig kan gjøre en jevn fordøyelsen . Dette skyldes at syren i mangostanfruktens tartar i stand til å drepe bakterier i fordøyelseskanalen .

Bra for diett
Epler er rike på fiber så bra for dietten. Høy i fiber kan holde deg mett lenger , slik at kroppen kan umiddelbart får du slank .

Apple frukten er rik på vitamin
Noen av de vitaminer som finnes i et eple , for eksempel vitamin A , vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6 , vitamin B9 og vitamin C.

Du kan konsumere epler spørres direkte eller gjort til juice . Hvordan er den beste måten å få egenskapene til epler til det maksimale fordi juice og næringsstoffer som finnes i epler er fortsatt intakt uten bortkastet . Lykke til !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply