manfaat facial pisang

manfaat facial pisang Banane lahko začne dnevnega menija kot dopolnilo poleg betel sadja zmaja sadja . Kerje ena banana sadje, ki ima veliko prednosti in koristi za naše telo . Poleg dobrega zdravja , lahko uporabite tudi banano kot zdravljenje kože , da bo bolj lepa in zdrava.

Obstaja veliko različnih vrst banan razpršeni v različnih delih Indonezije. Toda na splošnouporabnost in učinkovitost banan je skoraj enaka . Lahko samo pogledati zrele banane takoj porabljene neposredno ali uporabljajo kot svež sok . Tukaj je nekaj prednosti banan, ki jih lahko dobite .

Lahko izboljša zdravje možganov
Banane lahko izboljša razumevanje in koncentracijo možganov tako rutinsko in redno porabijo trikrat na dan kot sladico .

Lahko se uporablja za zdravljenje bolezni črevesja in trebušne
Banane mengandungan vitamin C, ki se lahko uporabijo kot vnetne obrambo . Tako se bo banano , potem ko ga zmešamo z mlekom , kot sestavina za zdravljenje bolezni črevesja. Poleg tega je lahko visoka vsebnost vlaken v sadju vzdrževanje in obnavljanje črevesno zdravje .

Za obtok
Poleg vitamina C , banane so tudi mengandungan kalijev in kalija , ki služi za pomoč kroženje telesa , tako da je pretok kisika v možgane , da je gladka . Kalijev lahko pomaga tudi pospeši srčni utrip , zmanjšajo tveganje za možgansko kap in urediti normalen krvni tlak.

Da pospeši vaš apetit
Lahko porabijo dve banani , pomešanih z žlico medu poveča apetit.

Sadni obloge se lahko uporablja kot vir energije
Če se počutite utrujeni in izčrpani , da napadejo zaradi dan dela, lahko biti bananerešitev . Vsebnost sladkorja najdemo v bananah je mogoče zlahka prebavi in pretvori v energetskih virov .

Da bi pomagali pri soočanju s sladkorno boleznijo
Za diabetike , lahko uporabite tipične banano Gorontalo ( North Sulawesi ) GORoho paro nato zmešajo z naribanim mladega kokosa kot dopolnilni prehrani za diabetike .

Da bi okamnel program hujšanja
Za tiste, ki vodijo dieto programa banan lahko dodate menije , ki vam pomaga izgubiti težo. ki jih jedo banane štiri in štiri kozarce nemastnega mleka ali mleka, lahko z vsak dan najmanj 3 dnina teden , vam bo pomagal izgubiti težo. Le 1250 kalorij inmeni je razumno fit in zdrav .

Lahko pomaga pri celjenju opeklin
Da bi se soočila z manjšimi opeklinami , ki jih lahko uporabite en del obrata za proizvodnjo banan . Način, da se s pepelom listov banan in nato dodajte kokosovo olje . Po tem, uporabljajo na prizadeto kožo opeklin .

Lahko zdravi ugriz proti komarjem
Tako enostavno, samo traja nekaj notranji strani kože banan in vtrite v kožo bentolan nekdanjega bi ugriznil s komarji . Kako je verjel, da se zmanjša srbenje in rdeče ugriz proti komarjem .

Lahko premagati slabokrvnost
Banane vsebujejo veliko železa , tako dobro za ljudi z anemijo . Preprosto porabijo dve banani vsak dan rutinsko in redno .

Lahko pomaga zmanjšati menstrualne bolečine
Kljub temu banana mengandungan Vitamin B6 je dovolj visoka, da lahko pomaga zmanjšati raven sladkorja v krvi , ki lahko poškodujejo vaše razpoloženje in povzročajo boleče menstruacije .

Poleg dobrega zdravja , banane so dobri tudi za vsakodnevno nego kože. Med njimi je, da se zmehča kožo , piling odmrlo kožo in razsvetlil . Lahko naredite masko iz banane in nekaj drugih naravnih sestavin, kot so avokado , olivno olje ali jagode. Srečno!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply